Πώς μπορώ να λάβω 2 μονάδες ECTS (μόνο για τη Φινλανδία);

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ακαδημαϊκή αναλυτική βαθμολογία με καταγεγραμμένες πιστωτικές μονάδες ECTS (δωρεάν) για τα μαθήματα Elements of AI (στα αγγλικά) που έχετε ολοκληρώσει μέσω του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Ελσίνκι.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο MOOC https://www.mooc.fi/en/profile/completions/.

Κάντε κλικ στο κουμπί REGISTER COMPLETION.

Στο βήμα "Εγγραφή για το ανοικτό πανεπιστήμιο" επιλέξτε την επιλογή "Εγγραφή χωρίς λογαριασμό"

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι). Φροντίστε να καταχωρήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για την ολοκλήρωση του μαθήματος στο πεδίο της φόρμας εγγραφής "Your email address on the MOOC course" (Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο μάθημα MOOC).

Οι πιστωτικές μονάδες θα καταχωρηθούν στο μητρώο σπουδών του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι εντός λίγων ημερών από την εγγραφή.

Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο σπουδών από την Υπηρεσία Φοιτητών στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση avoin-student@helsinki.fi. Το ψηφιακά επαληθευμένο αντίγραφο σπουδών θα σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν παραγγέλνετε επίσημο αντίγραφο θυμηθείτε να αναφέρετε

το ονοματεπώνυμό σας

την ημερομηνία γέννησής σας

το όνομα του μαθήματος

τη γλώσσα του πιστοποιητικού (αγγλικά, φινλανδικά, σουηδικά)

Διαθέσιμες πιστωτικές μονάδες σπουδών

Εισαγωγή στην τεχνητή νοημοσύνη: 2 ECTS

Οικοδόμηση της ΤΝ: 1 ECTS (με ενδιάμεσες άριστες επιδόσεις) Ή 2 ECTS (με προχωρημένες άριστες επιδόσεις)

Για να δείτε τη διαχείριση των πιστωτικών μονάδων ECTS των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, ανατρέξτε στις οδηγίες στην κοινότητά μας.

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση για πιστωτικές μονάδες στο δικό σας πανεπιστήμιο, εδώ είναι οι περιγραφές μαθημάτων για τα μαθήματα Introduction to AI και Building AI.

Άλλες συνήθεις ερωτήσεις