Λαμβάνω πολλές απαντήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας κατά την υποβολή των αξιολογήσεων μου. Μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό?

Αυτό το μάθημα βασίζεται στην ιδέα της αποσαφήνισης της τεχνητής νοημοσύνης και του εκδημοκρατισμού της βασικής γνώσης και των επιπτώσεών της. Ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να προσεγγίσει το μάθημα με τον δικό του τρόπο. Μια αναπόφευκτη επίπτωση αυτού του γεγονότος είναι να υπάρχει ένα ευρύ φάσμα της «ποιότητας» των απαντήσεων που υποβάλλονται για τη διαδικασία αξιολόγησης από άλλους συμμετέχοντες. Μερικοί άνθρωποι απλά θα καταβάλουν περισσότερη προσπάθεια στις απαντήσεις τους από άλλους και όλα τα είδη ανεπιθύμητης αλληλογραφίας θα κάνουν το δρόμο τους στο σύστημα!

Η ομάδα μας εργάζεται για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος ευφυών φίλτρων, το οποίο θα ελαχιστοποιήσει τον αριθμό των απαντήσεων που θα υποβληθούν στην πλατφόρμα στο μέλλον.

Αλλά πριν φτάσουμε εκεί, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας ! Παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια ανεπιθύμητα μηνύματα κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από άλλους συμμετέχοντες. Και μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί “αναφορά ανεπιθύμητης αλληλογραφίας” — έτσι εκπαιδεύετε το φίλτρο μας για να γίνει ένα καλύτερο εργαλείο ΤΝ!

Άλλες συνήθεις ερωτήσεις