Δεν ανταποκρίθηκα στις ελάχιστες απαιτήσεις για να περάσω το μάθημα — Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Λοιπόν, μερικές φορές, δεν είναι απλά η μέρα σου και παρά το γεγονός ότι έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό, δεν κατάφερες να δώσεις αρκετές σωστές απαντήσεις για να περάσεις το μάθημα.

Μη στεναχωριέσαι ! Εκτιμούμε τις προσπάθειές σου και το πάθος σου για μάθηση και μπορούμε να επαναφέρουμε το μάθημα αν θέλεις να δοκιμάσεις ξανά! Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του support@elementsofai.zendesk.com με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και θα σας πάμε πίσω στο τετράγωνο ένα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για το μάθημα Εισαγωγή στην ΤΝ όλες οι ολοκληρωμένες απαντήσεις που εξετάστηκαν από άλλους συμμετέχοντες (ασκήσεις 4, 15, 23, 24, 25) θα διατηρηθούν και δεν θα χρειαστεί να τις υποβάλετε ξανά. Για το μάθημα Αναπτύσσοντας την ΤΝ οι ασκήσεις προγραμματισμού/κωδικοποίησης δεν επαναφέρονται, καθώς μπορείτε να τις υποβάλετε όσες φορές θέλετε και οι υπάρχουσες υποβολές παραμένουν.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε τις αλλαγές στη σελίδα του μαθήματος, δοκιμάστε να επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ή να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης.

Άλλες συνήθεις ερωτήσεις