Γιατί δεν έχω λάβει πιστοποιητικό παρόλο που ολοκλήρωσα τον κύκλο μαθημάτων;

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη το πιστοποιητικό, πιθανοί λόγοι είναι οι εξής:

Για να λάβετε το πιστοποιητικό, πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον το 90 % των ασκήσεων και να έχετε απαντήσει σωστά στο 50 %.

Ελέγξτε επίσης ότι παρείχατε επαρκή σχόλια για άλλους συμμετέχοντες σε κάθε άσκηση που αξιολογείται από άλλους συμμετέχοντες (ασκήσεις 4, 15, 23, 24, 25) – αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος μη λήψης του πιστοποιητικού. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να λάβουν οι απαντήσεις σας επαρκείς αξιολογήσεις από άλλους σπουδαστές – Όταν οι ασκήσεις σας λάβουν επαρκή σχόλια από άλλους συμμετέχοντες, ενδέχεται ορισμένες από τις απαντήσεις σας να έχουν αναφερθεί ως spam (ή να έχουν λάβει πολύ χαμηλή βαθμολογία).

Σε αυτή την περίπτωση, θα τις ελέγξουμε με μη αυτόματο τρόπο. Σχετικά με τις αξιολογήσεις από άλλους συμμετέχοντες: Η επεξεργασία των απαντήσεων ελεύθερου κειμένου που αξιολογούνται από άλλους συμμετέχοντες απαιτεί κάποιον χρόνο διότι χρειαζόμαστε επαρκή αριθμό αξιολογήσεων. Επιπλέον, θα επαληθεύσουμε με μη αυτόματο τρόπο απαντήσεις που έχουν λάβει χαμηλότερη του μέσου όρου βαθμολογία, κάτι που θα απαιτήσει ακόμη περισσότερο χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να περιμένετε αρκετό χρονικό διάστημα για τη βαθμολόγηση και τη λήψη των πιστοποιητικών.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα πιστοποιητικά, δείτε Circle. Εάν δεν μπορέσετε να βρείτε απάντηση εκεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στο Circle ή με email στη διεύθυνση support@elementsofai.zendesk.com.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας, η έκδοση των πιστοποιητικών περιλαμβάνει ανθρώπινη εργασία και απαιτεί χρόνο. Καταβάλλουμε προσπάθειες για την επιτάχυνση της διαδικασίας, ευχαριστούμε για την κατανόηση! ❤️

Συγχαρητήρια σε όσους ολοκλήρωσαν ήδη με επιτυχία τον κύκλο μαθημάτων και σε όσους θα τον ολοκληρώσουν μελλοντικά!

Άλλες συνήθεις ερωτήσεις